Kontsadel Kazaky poisid: tüdrukuid me punti ei võta!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Übersexikad Kazaky`d Rumours`is 18.11.11
Übersexikad Kazaky`d Rumours`is 18.11.11 Foto: Jelena Rudi

Juba 18. mail ootab meid kõiki Apollo klubis sensatsioon – Tallinnat külastab KAZAKY oma uue kavaga A'MEN TOUR !

Need on samad poisid, kes teevad kaasa ka Madonna singli «Girl Gone Wild» muusikavideos ning tiirutavad koos popdiivaga ringi maailmaturneel. 

Poisid olid nõus vastama ka Elu24 lugejate küsimustele:

Kust teil tuli mõte ennast väljendada just nii nagu praegu? Et kust tulid need kontsad, liibuvad retuusid? Kust saite inspiratsiooni?

Üheks inspiratsiooniallikaks on kindlasti meie stilist Anna Osmehin. Kontsadel tantsimine aga annab tantsu väljendusviisile hoopis teise dimensiooni. Tossudes ja madalates kingades tantsimine oleks liiga tavaline. Kontsad annavad kontrasti.

Kui palju aega kulub teil oma imeliste kehade vormis hoidmisele?

Meie eesmärk on püsida supervormis ja selle lihvimiseks kulutame pea kogu oma vaba aja.

Milline on jäänud mulje Eestist? Tulete siia juba teist korda. Tahtsingi teada, mis teid siia tõmbab?

Tallinn meeldis meile väga. Meil oli isegi pisut vaba aega, et vanalinnas ringi jalutada. Kahjuks oli novembris Tallinnas väga külm. Seepärast loodame, et seekord on tunduvalt soojem ning meil rohkem aega linna peal ringi jalutamiseks.

Tallinnasse tõmbab meid soe publik. Silma torkas ka see, et te oskate väga stiilselt riietuda.

Kas teile endale meeldib Madonna muusika?

Väga!

Mis firma kingi Te kannate esinemistel?

Meie kingad valmistatakse eritellimusel.

Kas Madonna tantsib teist paremini? Kui kerge või raske oli temaga trennis sammu pidada?

Madonna on profesionaal ja proffidega on alati väga hõlbus koos töötada.

Kõigepealt sooviksin mainida, et olen teist väga vaimustuses! Küsimus siis selline, et millal üldse esimest korda kontsadega käima hakkasite ja kaua teil aega võttis nendega nii graatsiliselt kõndima õppimine? Mis soovitusi jagaksite teistele, kellel kõrgetel kontsadel kõndimine nii hästi välja ei tule?

Annaksime sama nõu, mida algajale autojuhile. Esmalt on vaja lihtsalt otsustada, kas sul on seda oskust vaja või mitte. Ja ainult juhul, kui sul on seda tõesti vaja, siis tuleb lihtsalt kätte võtta ja asi ära õppida.

Laulda ja samal ajal tantsida, eriti veel kõrgetel kontsadel, on kindlasti väga raske. Kuidas väldite hingeldamist? Kuidas enne lavale minekut oma närvi taltsutate?

Kui me oleme laval, siis me kujutame enne šõu algamist ette suurt ookeani. Kajakate kisa, kes püüavad kalu. Delfiine, kes ujuvad peaaegu kaldani. Kujutame ette mahedat ookeanibriisi, mis on nagu rahustav muusika.

Vahel kujutame ette isegi pelikani, kellel on nokavahe kalu täis. Et täielikult maha rahuneda, siis võib need kalad kas või ükshaaval üle lugeda... Isegi, kui segamini läheb, võib lugemist otsast alustada. Kõik see on väga rahustav. Aga..., põhiline on mitte magama jääda!

Milline on olnud teie kõige lahedam esinemine?

Ei oska öelda. Meie jaoks on iga esinemine parim. meid on kõikjal ühtmoodi soojalt vastu võetud. Meie esinemistele tulevad ju ainult need inimesed, kellele me väga meeldime.

Meie vaatame aga tegelikult ju ainult seda, kuidas klubi meid vastu võtab. Kuidas nad on selleks ette valmistunud. Millised on meile pakutavad mugavused.

Selle viimase juures on esinenud kindlasti ka möödalaskmisi, kuid me mõistame ka neid. Oleme ju kõik lihtsalt inimesed.

Aga head kontserdikorraldajad jätame kindlasti meelde ning oleme nendega ka edaspidi valmis rõõmuga koostööd tegema.

Selliste kehade ja tantsuannete oskuste eest annaks enamus tüdrukuid ja mehi ei tea mida. Kas oleksite nõus võtma endale rühma ka üht tantsutüdrukut? Kas olete selle peale üldse mõelnud?

Me pole seda viimast võimalust isegi mitte kaalunud. Tüdrukuid me punti ei võta. Oma koosseisu me muutma ei hakka!

KAZAKY 18. mail klubis Apollo!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles