Elina Pähklimägi teab, mis paneb mehed naisele järele vaatama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Pähklimägi
Elina Pähklimägi Foto: TV3

Näitlejanna ja vintage-poe «Sireen» üks omanikest Elina Pähklimägi meenutab seika, mil muudatus tema välimuses hullutas mehi.

Elinal, kelle pikad ja isepäised juuksed elavad naise sõnul täitsa oma elu, sirgendati ükskord «Kormoranide» filmivõtete tarvis ära.

«Meeste huvi kasvas totaalselt!» meenutab Elina. «Huvitav, kas pikad ja sirged juuksed annavad meestele mingeid lubadusi?» arutleb Elina.

Juustega seoses meenutab naine lavaka II kursust, kus ühel Panso peol ütlesid koolivennad: «Kuule, lõikame sul need lõngad maha.»

Elina mäletab, et tolleaegne elukaaslane nägi teda peo alguses pikkade juustega ja peo lõpus lühikestega, nii et ei tundnud teda ära, vahendab Cosmopolitan.

Elina soovitab kõigile naistele tervete juuste saamiseks need ükskord maha lõigata, et kiharad saaksid vabalt kasvada. See aitab ka välja selgitada, milline soeng sulle kõige paremini sobib, sest näed juukseid erineva pikkusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles