Vallad tähistavad iseseisvuspäeva

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti lipp.
Eesti lipp. Foto: Ants Liigus

Häädemeeste vald tähistab Eesti Vabariigi 91. aastapäeva kontsertaktusega homme kell 18 Häädemeeste spordikeskuses, esinevad keskkooliõpilased ja tšellokvartett C-JAM, järgneb tantsuõhtu.


Treimani rahvamaja kutsub iseseisvuspäeva ja ühtlasi rahvamaja 45. aastapäeva puhul laupäeval kell 19 vaatama-kuulama kohalike taidlejate ja pillimeeste eeskava.



Tootsi tähistab iseseisvuspäeva homme kell 20 kooli saalis, kus antakse üle aasta inimese tiitel, esitletakse ajalooraamatut Tootsist, esinevad konkursi “Metsalaul” võitjad ja järgneb tantsuõhtu.



Tõstamaa rahvamaja korraldab riigi aastapäeva puhul laupäeval kell 19 kontsertaktuse koos näituse “President Konstantin Pätsi elu ja töö” avamise ja valla vapimärkide üleandmisega. Ametlikule osale järgneb tantsuõhtu.



Iseseisvuspäeva eelõhtul, esmaspäeval kell 18 annab Tõstamaa mõisas kontserdi Tiit Born, kes esitab oma laule ning Valgre, Rinne, Terasmaa ja teiste eesti muusikute loomingut. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles