Briti selgeltnägija: Madeleine McCann on surnud

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate ja Gerry McCann näitamas oma tütrest Madeleine McCannist tehtud arvutipilti
Kate ja Gerry McCann näitamas oma tütrest Madeleine McCannist tehtud arvutipilti Foto: SCANPIX

Suurbritannia tuntud selgeltnägija Derek Acorahi väite kohaselt on 2007. aastal Portugalis röövitud Briti tüdruk Madeleine McCann surnud.

Acorah sõnas meedias, et Madeleine`i ei ole enam elavate kirjas, edastab The Telegraph.

Briti politsei käivitas hiljuti uue uurimise, millega loodetakse lapse kadumise müsteerium lahendada.

Avaldati ka arvutipilt, milline võib olla praegu üheksa-aastase Madeleine´i välimus.

Selgeltnägija sõnul on see laps juba ammu teispoolsuses ega peaks niipea reinkarneeruma.

«Vanemad on kindlad, et Madeleine on elus. Ma pean neid kurvastama, sest minu andmetel on ta juba mõnda aega hingede maailmas. Ta ei tule uue lapsena niipea tagasi,» sõnas Acorah.

Ta lisas, et kui inimene sureb lapsena, siis ta ei ole täis elu elanud. Madeleine´i tuleb tema arvates millalgi uuesti tagasi tüdrukuna.

Madeleine McCanni vanematele Kate ja Gerry McCannile lähedal seisva isiku sõnul on Derek Acorah lihtsalt odava kuulsuse otsija.

«Kate ja Gerry usuvad, et nende tütar on elus ning politsei käivitas uue uurimise. Politseini on jõudnud mitmeid juhtlõngu, mis seda lubavad oletada,» selgitas McCannide esindaja.

Acorahi sõnul sai ta Madeleine McCanni kohta sõnumi vaimolendilt, kes kannab nime Sam. See Sam olevat talle selle edastanud pärast seda, kui Madeleine viis aastat tagasi Portugali kuurordis kadunuks jäi.

Selgeltnägija kinnitusel sooviti 2007. aastal, et ka tema aitaks Madeleine´i leida, kuid ta pidas enne nõu oma vaimse juhi Samiga.

«Istusin oma meditatsiooniruumis ja küsisin vaimumaailmalt nõu. Sam kinnitas mulle, et Madeleine on surnud. See oli kohutav teadasaamine ning ma ei sõitnud Portugali Praia da Luzi, et McCannidele mitte muret juurde tuua,» selgitas selgeltnägija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles