Sensatsiooniline Kazaky kontsert juba sel reedel Apollos!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uskumatult šokeeriv kollektiiv KAZAKY külastab Tallinnat kontserdiga, kus neid ootab suur hulk austajaid. KAZAKY on lennanud komeedina showmaailma ja ajanud pead segi paljudel inimestel
Uskumatult šokeeriv kollektiiv KAZAKY külastab Tallinnat kontserdiga, kus neid ootab suur hulk austajaid. KAZAKY on lennanud komeedina showmaailma ja ajanud pead segi paljudel inimestel Foto: sonia plakidyuk / moi sofism / @ SALT photoproduction

Juba sel reedel, 18. mail toimub klubis Apollo sensatsiooniline Kazaky kontsert, kus nad esitlevad Eesti publikule oma uut laulu. See laul on üllatuseks ja kingituseks bändi austajatele.


Fenomenaalne Kazaky toob seekordsel maailmaturneel esitlusele oma uue unikaalse koreograafiaga etteaste.

Seekordse kava A'Men Tour peateemaks on tantsumaagia - pakutakse uut tunnetuslikku tasandit nii kaasaegses muusika- kui tantsukultuuris.

Kazaky kutsus oma esimesel esinemisel Tallinnas, möödunud aasta novembris, tantsijate Artur Gaspari, Oleg Žeželi, Kirill Fedorenko ja Frantšesko Borgato uskumatult seksika kuumaverelise esinemisega esile palju kahinaid.

Kuna möödunud korral nappis pileteid, saavad nüüd vast kõik soovijad imetleda kauaoodatud kontserdil Kazaky võrreldamatut kehailu ja tantsumeisterlikkust.

Restaurant&Lifestyle Rumours ja Worex Media Group kingivad meile võimaluse nautida Kazaky tantsuilu ja kehaplastikat moekas klubis Apollo Live Club and Cabaret.

Kazaky on jõudnud end juba tutvustada kaasaegses moe- ja meelelahutusäris. Nende esinemistele on kaasa aidanud sellised maailma tuntuimad moeloojad nagu Stefano Gabbana, Nicola Formicetti, Prabal Gurungi, Francesco Scognamiglio.

Kazaky on teinud koostööd ka moemajaga Dsquared2, saanud vapustavat tagasisidet sellistelt väljaannetelt nagu "New York Post", "GQ", "Billboard", "Los Angeles Times", "The New York Times", "Gossips Japan".

Kazaky on pälvinud tunnustuse konkurssidelt nagu "Aasta läbimurre", "Parim grupp" ja "Parim muusikavideo" ja mis kõige olulisem – tuhandete austajate tähelepanu maailma kõigil kontinentidel.

Kohtume juba sel reedel, 18. mail klubis Apollo!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles