Vaata täna «Meeleheitel koduperenaiste» kolme osa kordust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeleheitel koduperenaised
Meeleheitel koduperenaised Foto: Fox Life

Täna algusega 21.00 näitab Fox Life kanal sarja «Meeleheitel koduperenaised» 8.hooaja 17., 18., ja 19. osa kordust, kuna sarja tootmises tehti taaskord paus, kuid juba järgmisel nädalal tuleb vaatajate ette uus osa. 

17. osas:
Ühe armastatud Wisteria Lane'i elaniku matusepäeval mõtlevad kõik naised sellele, kuidas see inimene nende elu mõjutas. Samal ajal, kui kõik arvavad, et Alejandro surma uurimine lõppes Chuck Vance surmaga, siis tegelikult see nii pole ning Bree peab minema jaoskonda vastuseid andma.


18. osas:
Julie on mures Susani vanemlike oskuste pärast, kui too lubab MJ-l ükskõik mida teha. Carlos on otsustanud, et tuleb töölt ära ja Gaby otsib endale töö, kus makstakse võimalikult kõrget palka. Andrew teatab, et abiellub, Ben teeb Reneele abieluettepaneku ning Lynette püüab Tomi tagasi võita.


19. osas:
Susan saab teada, et Mike on tema eest aastaid ühte saladust varjanud. Gabrielle avastab seksika võimaluse isikliku ostleja töökohal suuremat tasu nõutada. Bree tahab leida mõjuvõimsat juristi, et too päästaks naise vanglast. Lynette püüab Tomi tagasi võita, kuid Jane teeb kõik selleks, et tema plaane nurjata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles