«Võsareporter»: korteriomanik tahab puuküürnikelt 14 000 eurot

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Võsa
Peeter Võsa Foto: Kanal 2

Seekordses «Võsareporteris» viskas Peeter Võsa pilgu peale korterile, kus talle töökohustuste täitmisel kallale tuldi.

Korteriomanik Jüri kirjeldas, et üle pika aja oma korterisse naastes vaatas talle vastu tühi ukseava, räämas toad, kadunud segistid ja lagunenud mööbel.

«Tundub, et nad lõikasid ukse koos seinaga välja,» nentis Jüri. Isegi tualetis pidi Jüri ise korterielanike järel vee peale tõmbama... Lagastamiseks oli Hodakovidel tervelt kaks aastat ja seda said nad teha sentigi maksmata. Et ise mitte võlgnikuks jääda, maksis Jüri terve selle aja Hodakovide kommunaalarveid.

«Sendipealt ei oska öelda, aga üüri- ja kommunaalvõlg oli umbes 10 500 eurot. Sellele lisanduvad juristide konsultatsioonid jne. Ühtekokku 14 000 eurot,» seletas Jüri.

Mees kavatseb raha kindlasti tagasi saada ja käega ta ei löö. «Hambad ristis, lõpuni välja,» lubas ta.

Saatetiimi rünnanud Eduard Hodakov mõisteti täna süüdi avaliku korra raskes rikkumises, mille eest sai ta pooleaastase vanglakaristuse. Kuna tal oli ka varasema süüteo eest mõistetud karistusest osa kandmata, tuleb Hodakovil kokku trellide taga veeta 11 kuud ja 28 päeva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles