“Armastuse punane pärl” (DVD)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Armastuse punane pärl".
"Armastuse punane pärl". Foto: Plaadi esikaas

Eelmisel aastal esilinastunud Andres Puustusmaa film "Armastuse punane pärl" jõudis DVD-le.

Romantilise drama peaosas on Ukraina üks kuumimaid staare Oksana Fandera. Fandera on mänginud kunagises kultusfilmis "Elektrooniku seiklused", võitnud NSVLi esimese iludusvõistluse "Moskovskaja krasavitsa" ja poseerinud ajakirjale Playboy.

Film räägib noorest kaunist naisest Mariast, kelle elu sarnaneb muinasjutuga, tema unistused täituvad nagu võlukepikese abil. Kaunitaril on tark, armastav ja rikas abikaasa; tal on olemas kõik, mida hing ihkab - kõik, mida raha eest saab.

Kuid tal ei ole lapsi. Maria tahaks emaks saada, aga ei ole suuteline sünnitama. Selleks, et oma nukrusega kuidagi hakkama saada, läheb meeleheitel naine šamaani juurde. Too ennustab kivide pealt ...

Maria tõmbab välja punase pärli, mis on armastuse ja kire sümbol. Peagi kohtab ta Teda ... Ta on hulljulge motosportlane, kes muudab kaunitari elu, õhib tema maailma seestpoolt, tehes kõik maatasa.

Nad kihutavad tsikliga linnas ringi, armatsevad kõikjal. Suurlinn lummab oma bulvarite ja küngastega. See on kirglik ja imeline, unetute ööde ja hinge pahupidi pööravate seikluste linn.

Selles linnas elab armastus, ja armastuse eest pole võimalik põgeneda. Isegi siis, kui seda punast pärlit looduses tegelikult ei eksisteeri.

Filmis teevad kaasa Igor Jatsko, Jevgeni Tsõganov, Natalja Surkova, Juri Stepanov, Irina Rahmanova jt. Eesti meeste lippu hoiab linaloos kõrgel Peeter Volkonski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles