Erki Noole pisitütrest saab tulevikus kosmonaut?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erki Nool koos naise ja lastega emadepäeval, 13. mail  tenniseklubide karikavõistlustel Rocca al Mares.
2,5 aastasest Miast saab tulevikus võib-olla kosmonaut või akrobaat
Erki Nool koos naise ja lastega emadepäeval, 13. mail tenniseklubide karikavõistlustel Rocca al Mares. 2,5 aastasest Miast saab tulevikus võib-olla kosmonaut või akrobaat Foto: Viktor Burkivski

Olüpiavõitja Erki Nool veetis emadepäeva koos perega Rocca al Mare tenniseväljakutel. Nimelt oli sportlik pere kannustamas 10-aastast Oliveri, kes unistab  tulevikus kuulsusrikkast tennisemängija karjäärist.

Samal ajal, kui poeg Oliver tenniseväljakul vastasega ägedat võitlust pidas, tegeles isa publiku ridades jõu- ja ilunumbritega.

«Paljudel lakkas tenniseväljakul toimuva vastu huvi sootuks. Kõik jälgisid Noole üha peadpööritavamaks muutuvaid akrobaatilisi trikke pisitütrega.»

«Aga tütrekesele polnud see vist esmakordne kogemus, sest pisike väänik näis isa trikitamist nautivat täiel rinnal. Võib-olla saab Miast tulevikus akrobaat või miks mitte ka hulljulge naiskosmonaut,» nentis üks kohalviibinud lapsevanem.

Vaata pilte Erki Noole ja tema pisitütar Mia jõu-ja ilunumbritest!

Nõrganärvilistele mitte soovitav!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles