Tulekul on taas Laura Põldvere Oh! Joy Laululaager

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Laura Põldvere eestvedamisel toimuv Oh! Joy Laululaager on sel aastal sõidvees juba kolmandat korda
Lauljatar Laura Põldvere eestvedamisel toimuv Oh! Joy Laululaager on sel aastal sõidvees juba kolmandat korda Foto: Oh! Joy


Lauljatar Laura Põldvere eestvedamisel toimuv Oh! Joy Laululaager on sel aastal sõidvees juba kolmandat korda ning ka seekord on asukohaks Rakvere külje all asuv Essu mõis.

Laager sai alguse ideest korraldada pisikene workshop lauluhuvilistele, kuid kasvas juba esimesel aastal saja-pealiseks laagriks.


Oh! Joy laager toimub kahes vahetuses, kus 6.-11. augustil on oodatud kõik 8.-11. aastased muusikahuvilised ning 13.-18. augustil on laager 12.-15. aastaste päralt.

Oodatud on ka need, kellel puudub varasem laulmise kogemus

Oluline on huvi muusika vastu ning tahe selles vallas areneda. Peale grupi- ning kooritundide saab iga osaleja ka kaks eratundi, kus õpetajad annavad individuaalset muusikalist nõu.

Lisaks lauluõpetajatele on laagris ka vabaaja kasvatajad, kes korraldavad sportlikke üritusi ning muid meelelahutuslikke mänge ja suurejoonelisi õhtuseid üritusi.

Ka sellel aastal on ootamas traditsioonilised Moeshow, Playback, Tähed Muusikas jne.

Samas on ka plaanis uusi huvitavaid üritusi nagu Varjude Teater, Bollywood´i Tähed jne. Vanu olijaid ootab ja uusi osalejaid üllatab ka kindlasti Essu Vana!

 Laagri viimasel päeval toimub kontsert kõikidele vanematele, kus esinevad nii soololauljad kui ka ansamblid ja koor ja kes teab, äkki suudame seekord ka vanemad laulma panna!


Kui tunned, et see laager on just sinu jaoks, siis kiirusta, võta ühendust ja pane end kirja!
Oh!Joy Team ootab Sind!

Kõigest täpsemalt loe www.ohjoy.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles