Laura Põldvere pidi peol taluma teist sarnast kleiti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Kaubandus-Tööstuskoja kevadball restoranis Gloria.
Lauljatar Laura Põldvere saabus pittu Tallinn Dollsi kleidis
Eesti Kaubandus-Tööstuskoja kevadball restoranis Gloria. Lauljatar Laura Põldvere saabus pittu Tallinn Dollsi kleidis Foto: elu24.ee

Tõeline fopaa, kirjutab Kroonika. Glamuursel Eesti Kaubandus-Tööstuskoja kevadballil restoranis Gloria juhtus midagi sellist, mis iga naise jaoks sama kohutav kui viimnepäev. Laulja Laura Põldvere (23) ja Eesti Kaubandus-Töös-tuskoja turundusosakonna projektijuht Annika Eesmaa saabusid peole ühesugustes Tallinn Dollsi kleitides – tegemist on 160 eurot maksva kleidiga seeriast «Unenägu».


Väidetavalt ilmus sellises kleidis peole veel kolmaski daam, kuid tema ei pidanud vastu ja lahkus...

Liisi Eesmaa tunnistab, et ta Laurat nähes korraks tõesti ehmatas. «Aga kleit oli ju rõõmsatelt Eesti disaineritelt – tuleb ikka kodumaiseid ettevõtlikke ja andekaid inimesi toetada!» resümeerib Annika.

Laura produtsent Tõnno Piigli tunnistab, et kleidivalik oli neil tõesti jututeemaks, lisab aga, et õnneks oli kleitidel väikseid detailierinevusi.

«See on täitsa tore uudis, et meie kleit sobib paljudele erinevatele inimestele,» rõõmustab aga Tallinn Dollsi brändi looja Mari Martin.

Olge nende kleitidega seeriast «Unenägu» edaspidi siis veidi ettevaatlikud, eriti Pärnus – Mari Martin avas seal Port Arturi kaubanduskeskuses oma brändi esimese butiigi.

Vaata pilte! Kumba daami kaunistab kleit paremini?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles