Galerii: uhke kleidiralli Eesti Kaubandus-Tööstuskoja kevadballil

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 5. mail toimus Tallinnas, restoranis Gloria 16. Eesti Kaubandus-Tööstuskoja Kevadball. Sarnaselt varasematele aastatele anti ka seekord ballil üle Kaubanduskoja aumärgid.

Aumärkidest uhkemalt särasid aga kohale tulnud daamid oma kaunites, kevadiselt värvikates, õhtutualettides.

Sel aastal said Kaubanduskoja tunnustuse osaliseks kaheksa isikut. Aumärgid andis üle Eesti Kaubandus-Tööstuskoja juhatuse esimees Toomas Luman:

I klassi aumärgid:
Ivar Dembovski, AS Rait juhatuse esimees - eriliste teenete eest, Eesti majanduse ja ettevõtluse edendamisel ning kutsehariduse arendamisel;
Raul-Roman Tavast, Roman Tavast OÜ taasasutaja - eriliste ja pikaajaliste teenete eest Eesti ettevõtluse edendamisel ja ettevõtlustraditsioonide järjepidevuse hoidmise eest.
Sonny Aswani, Eesti Aukonsul Singapuris - eriliste teenete eest Eesti majanduse ja ettevõtluse edendamisel investori ja Eesti aukonsulina.

II klassi aumärgid:
Andi Kasak, Saint-Gobain Glass Estonia AS juht - eriliste teenete eest Eesti ettevõtluse ja ettevõtete rahvusvahelistumise edendamisel ning regionaalsele majandusarengule kaasaaitamisel;
Tiit Kolk, AS-i Repo Vabrikud juhatuse esimees - eriliste teenete eest Eesti ettevõtluse ja ekspordi edendamisel ning regionaalsele majandusarengule kaasaaitamisel;
Signe Ratso, Euroopa Komisjoni kaubanduse peadirektoraadi direktor - eriliste teenete eest Eesti ja Euroopa majanduskeskkonna edendamisel ning Venemaa ja Maailma Kaubandusorganisatsiooni liitumisläbirääkimiste tulemuslikkusele kaasaaitamisel.

III klassi aumärgid:
Sirje Potisepp, Eesti Toiduainetööstuse Liidu juhataja - eriliste teenete eest Eesti ettevõtluse ja toiduainetööstuse edendamisel ning ettevõtete rahvusvahelistumisele kaasaaitamisel;
Priit Tamm, Eesti Mööblitootjate Liidu juhatuse esimees - eriliste teenete eest Eesti ettevõtluse ja mööblitööstuse edendamisel ja sektori rahvusvahelise konkurentsivõime tõstmisele kaasaaitamisel.

 

Eesti Kaubandus-Tööstuskoja juhatuse esimehe Toomas Lumani sõnul on traditsiooniliselt Kaubanduskoja Kevadball olnud ka see sündmus, kus tunnustatakse tublisid ja aktiivseid inimesi ettevõtjate, ärijuhtide kui ametnike hulgast.

Hr Luman tänas kõiki aumärgisaajaid nende hea töö ja suure panuse eest, soovides neile jõudu ja motivatsiooni ning aktiivset koostöö jätkumist.

Alates taasasutamisest 1989. aastast kuni tänaseni on Kaubanduskoda andnud aumärke kokku 88 inimesele.

 

Vaata pildigaleriid!

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles