Kirsti Timmer mäkerdab keha kohvipaksu ja šokolaadiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristi Timmer
Kristi Timmer Foto: TV3

Raadiohääl Kirsti Timmer meenutab oma esimest meikimist ning paigutab selle ajateljel kusagile seitsmendasse klassi. «Hakkasime sõbranna Evelyniga, kes tänapäeval omab Casabella salongi, peole minema ja üritasime teineteisele silmalaugudele musti triipe joonistada.»

«Kuidas me ka ei püüdnud, no ei tulnud need kriipsud kuidagi ilusad ega loomulikud. Ikka jäid kuidagi sinka-vonka. Nendele triipudele lisandus veel roosa matt huulepulk, mille mu ema oli Soomest toonud ja mida me väga kokkuhoidlikult kasutasime. Väga popid tüdrukud olime,» räägib Timmer ajakirjale Kroonika.

Ilunippide osas Timmer konkreetseid välja tuua ei oska, küll aga kõige efektiivsemad.

«Kehakoorijana kasutan kohvipaksu - parim kõikidest võimalikest variantidest. Kui nahk on kuiv, teen õliprotseduure, muidu paar korda nädalas šokolaadimaske.»

Timmer soovitab nooruslikuma look'i nimel palju vett juua, rohelist süüa, värskes õhus viibida ja piisav ööuni kohustuslikuks teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles