Liina Vahter ja Mihkel Raud nautisid õhtust vanalinna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Vahter ja Mihkel Raud
Liina Vahter ja Mihkel Raud Foto: Elu24.ee fotomontaaž

Teleseriaalis «Ühikarotid» avalikkuse ette tõusnud juuksur Liina Vahteri (23) elu on tihedalt täis tegemisi ja kohtumisi. Lisaks sellele, et ta mängib seriaalis «Elu keset linna», ajab Eesti asja ka sotside ridades, õpib Tallinna Tehnikaülikoolis, kus ta valiti hiljuti ka üliõpilasesindusse, ja lõikab endiselt juukseid, äratas ta hiljuti tähelepanu ka teležurnaali «Kolmeraudne» juhi Mihkel Raua (43) seltsis.

Liina ja Mihkel püüdsid pilke ühel aprillikuu lõpu pühapäevaõhtul nädalavahetuse trallist toibuvas Tallinna vanalinnas, kus nad muretul moel ja muhedal toonil vesteldes jalutasid, kirjutab Kroonika.

Mõistagi ei maksa kohe spekuleerida uue kuuma paari teemal - Mihkel on siiski abielumees ja Liina kõrval figureeris vähemalt viimati küll tema senine kallim, trummar Andrus Averand.

«Ma liigun ringi väga erinevate inimestega - nii meeste kui naistega, nii päeval kui õhtul,» seletab Mihkel, kui küsida, on's tal ehk Liinaga mõni projekt käsil.

«Kõikidega mul projekte käsil pole, mõnega on. On mul Liinaga mingi projekt käsil? Minu asi on rahustada ja kinnitada, et Liinaga ei ole mul mingit projekti ega ka midagi muud käsil!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles