Erik Ruusi abikaasa sai juristilt nõude abielu lahutada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Erik Ruus, kes läks poolteise aasta eest lahku kolleeg Anne Veesaarest, kosis 20. jaanuaril Rakveres oma naiseks kunstnik Meeli, kes kannab nüüd samuti perekonnanime Ruus
Näitleja Erik Ruus, kes läks poolteise aasta eest lahku kolleeg Anne Veesaarest, kosis 20. jaanuaril Rakveres oma naiseks kunstnik Meeli, kes kannab nüüd samuti perekonnanime Ruus Foto: Erakogu/Kroonika

Menufilmi «Tulivesi» tähe, näitleja Erik Ruusi (50) abikaasa Meeli Ruus (54) on kentsakas situatsioonis - naine sai juristilt kirja, milles nõutakse, et ta lahutaks sekeldusteta jaanuaris sõlmitud abielu Erikuga, kuna mees astus liitu ajal, kui tema otsustusvõime oli häiritud.

Veelgi absurdsemaks teeb olukorra tõik, et Meelil polnud vähemalt läinud neljapäevani sel teemal kordagi juttu olnud Eriku endaga - paar elab visiitabielu - Meeli Haapsalus, Erik Rakveres, kirjutab Kroonika.

Pärast abiellumist jaanuaris veetsid nad mõned päevad Rakveres koos, kuid siis naasis Meeli Haapsallu oma kohustuste juurde.

8. märtsil sai naine tähitud kirja jurist Killu Koolilt, kes kirjutab, et juba enne abielu sõlmimist pidanuks talle teada olema Erik Ruusi tervislik seisund - kirjas mainitakse antidepressante ja sedagi, et nende tarvitamise ajal on ta otsustusvõimetu.

Kiri jätkubki nii, et kuna abielu sõlmimise ajal oli raviarst määranud Erik Ruusile ravimid, mille tarvitamisel oli tema otsustusvõime häiritud, ei olnud ta võimeline aru saama, kas ta soovib abielu sõlmida ja mida abiellumine endaga kaasa toob.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles