Herkki 5000 eurost reisitšekki Anneliga ei jagaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsi tagumik trimmi» finaal - fotol saate võitja Herkki.
«Tantsi tagumik trimmi» finaal - fotol saate võitja Herkki. Foto: Jelena Rudi

Trimmis tagumiku ja 5000 eurose reisitšeki võrra rikkam saate «Tantsi tagumik trimmi» võitja Herkki läheb reisile koos naisega.

Küsimusele, kas ta kaaluks ka trimmisaates teiseks jäänud Anneli kaasa võtmist, vastas mees pärast puiklemist siiski eitavalt.
«Ma pole jõudnud reisi peale mõeldagi. Ma ei oska sellele vastata, kas ma Anneli kaasa võtaksin, aga pigem vist ikka lähen oma naisega kahekesi,» jõuab mehe arvates 5000 euro suuruse summa eest päris kaugele.

Reisida armastab mees pigem omal käel kui mõne turismigrupiga. «Oleme küll mõne grupiga koos kuskile läinud, aga siis valinud ikka oma suuna ja kohti omal käel avastanud,» rääkis Herkki, kelle viimane pikem reis oli kahenädalane puhkus Kanaari saartel.

Üks kaugeimatest seni avastatud sihtpunktidest on Põhja-Aafrika, aga meeldejäävaim seiklus oli mehe arvates ka üks pikem ette võetud autosõit. «2006. aastal sõitsime omal käel läbi Läti, Leedu ja Poola Saksamaale ning siis tulime sealt tagasi. See oli hästi huvitav ja meeldejääv,» hoiab mees üksikasjad pigem enda teada.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles