Suhe karil? Anistoni kallimal sai naisest villand

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja ja Jennifer Anistoni kallim Justin Theroux on naisest tüdinenud.
Näitleja ja Jennifer Anistoni kallim Justin Theroux on naisest tüdinenud. Foto: JOE KLAMAR/AFP

Kõmumeedias spekuleeritakse, et näitlejatar Jennifer Anistoni kallim on naisest tüdinenud ja soovib edasi liikuda.

Staari elukaaslane Justin Theroux võttis pika mõtlemisaja enne, kui kolis oma New Yorgi kodust välja, et elada koos Jenniferiga naise Los Angelese häärberis, vahendab usmagazine.com.

Nüüd igatseb Justin oma vana elustiili järele. «Vaatamata Jenniferi seksikusele ja võimule, mis mehel esmalt jalad alt viisid, tunneb mees, et nad pole võrdväärsed. Justin soovib tagasi nii oma eelmist elu, kodu ning isegi vana armastust Heidi Bivensit,» rääkis allikas väljaandele.

«Justin ja Heidi on ühenduses ja nad toetavad üksteist igati. Mees tunneb, et tema endine kallim on end väga hästi üleval pidanud, vaatamata sellele et Justin naise Anistoni pärast maha jättis ning staariga juba siis kohtingutel käis, kui nad Heidiga veel koos elasid. Heidi pole mehe arvates kättemaksuhimuline,» lisas allikas ning täpsustas, et Justin kahetseb oma tegu ning soovib luua perekonda, kuid Jennifer ei saa sellest mitte mingit rolli.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles