Raamat: Tom Cruise pole oma tütre bioloogiline isa

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Cruise koos tütre Suri Cruise`i ja abikaasa Katie Holmesiga
Tom Cruise koos tütre Suri Cruise`i ja abikaasa Katie Holmesiga Foto: Reuters / Scanpix

Kõmukirjanik Andrew Morton väidab oma uues raamatus «Tom Cruise: An Unauthorised Biography», et näitleja Tom Cruise pole oma tütre Suri bioloogiline isa.

Mortoni väidete kohaselt viljastati Tom Cruise`i naine Katie Holmes saientoloogiajuhi L.Ron Hubardi spermaga, vahendab STT.

 

USAs homme ilmuvas raamatus väidetu tõttu kavatsevad saientoloogid biograaf Mortoni kohtusse kaevata.

 

«Tom Cruise pole oma tütre Suri bioloogiline isa, vaid staari naine Katie Holmes viljastati üle 20 aasta tagasi surnud saientoloogiajuhi L. Ron Hubbardi spermaga,» seisab raamatus.

 

Morton jätkab, et Cruise`is on selle tõttu saanud saientoloogide usulahu üks juhtliikmeid.

 

Saientoloogide hulka kuuluv Elliot Abolosn aga lükkas selle väite ümber.

 

«Cruise on austatud ja lugupeetud liige, kuid mitte midagi rohkemat,» lausus Abolson.

«Cruise`i esimene naine Mimi Rogers ärgitas mees, et see saientoloogidega liituks ja 1986. aastal näitleja seda tegigi. Pärast seda on Cruise`i elu ümber saientoloogia keerelnud, isegi staari teenijaskonda valitakse saientoloogias kehtestatud reeglite järgi,» kirjutab Morton oma raamatus.

Mortoni selgitusel oli ka Tom Cruise`i ja Nicole Kidmani lahkumineku põhjuseks saientoloogia. Kirjaniku arvates nägid saientoloogid Kidmanis ohtu, kuna ta isa on psühholoog ja ta rõhutas oma kuulumist katoliku kirikusse.

«Kui Cruise ja Kidman 2000. aastal lahku läksid, siis võttis mees oma eksnaiselt lubaduse, et ta ei maini üheski intervjuus mitte sõnagi saientoloogia ja saientoloogide kohta. Vastasel korral ei näe Kidman nende adopteeritud lapsi enam kunagi,» seisab raamatus.

Morton selgitab Kidmani saientoloogiateemal vaikimist ka lindistustega, kus paar teeb paljastusi oma intiimelu kohta. Morton viitab siinkohas L. Ron Hubbardi poja Ronald De Wolfi paljastustele.

«See, kelle valduses on lindistused kellegi seksielust ja –fantaasiatest võib kontrollida oma sihtmärki täielikult,» leidis De Wolfe.

Tom Cruise`i advokaadi ja lähedase sõbra Bert Fieldsi kinnitusel ta klient ei kavatse tema elu kohta käivat raamatut lugeda.

«See on halvustav ja halba maitset näitav teos. Selle kirjutanud isik pole ei Cruise´i ega mitte kedagi tema lähedastest kunagi intervjueerinud,» nentis advokaat.

Andrew Morton on ka varem kõmuliste väidetega esinenud. Suurbritannia kuningakoda ärritas printsess Diana elulugu käsitlev raamat «Diana: Her True Story». Selles olnud väiteid naeruvääristati ja eitati, kuid hilisem uurimus näitas, et suurem osa vastas tõele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles