Beatrice korraldas innovaatiliste lasteriiete moeshow

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lähenev suvehooaeg toob lapsed rohkem õue, mis tähendab lastele palju liikumist, vanematele aga palju toimetamist. Eriti aktuaalseks muutub lasteriietuse valimine.

Kuidas riietada last Eesti heitlikuks suveilmaks, kui päeva jooksul võib õhutemperatuur kiirelt muuta? Mida panna lapsele selga, et ta saaks vabalt ja mugavalt liikuda? Kuidas tagada lasteriiete ohutust? Kuidas kaitsta last päikese eest?

Moeesitlusel näitas kõrgetehnoloogiline lasteriiete disainimaja Polarn O. Pyret kaasaegse lasteriietuse tippklassi, kus puuduvad ohtlikud nöörid ja paelad, kus riided on varustatud 360° helkuritega, kus kangad on orgaanilised ja UV-filtriga kaitstud ning kus riietuse kihid on läbi mõeldud nii, et lapsel ei hakkaks külm ega palav.

Beatrice’i korraldatud moeshow’l näitasid lapsmodellid linnapublikule Polarn O. Pyreti kevad-suvist moodi: nii õue- ja toariideid, kui ka ranna- ja ujumisriideid. Polarn O. Pyreti spetsialistid jagasid ka nippe, millele erilist tähelepanu pöörata lasteriiete valimisel ja kuidas riiete kihid õigesti kokku sobitada.

Moeshowd juhtis ja lastelaule laulis Estonia teatri Pipi Pikksukk, Jänku Juss aga võõrustas lapsi multifilmidega. Väiksete modellide seas olid ka Beatrice lapsed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles