Zakk Wylde valis Tallinna kontserdi soojendajaks ansambli Herald

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zakk Wylde
Zakk Wylde Foto: promo

Juba järgmisel kolmapäeval 16. mail annab esmakordselt klubis Rock Cafe kontserdi kitarrivirtuoos Zakk Wylde oma bändiga Black Label Society (USA), keda tuntakse peamiselt kui endist Ozzy Osbourne'i saatebändi kitarristi. Zakk Wylde valis oma Tallinna kontserdi avaesinejaks kohaliku ansambli Herald.

Herald on bänd, mis on toonud Eesti muusikamaastikule tagasi tõelise heavy-metali. Nende kaasakiskuvad kontserdid, osav instrumendikäsitlus, rokilik väljanägemine ning kaasa mõtlema innustav sõnum on edukalt köitnud nii nooremate headbangerite kui ka vanemate heviveteranide tähelepanu. 2010. aastal tähistas Herald oma 10. tegutsemisaastat albumiga «Gaia».

Möödunus aasta detsembris ilmus bändil nende esimene muusikavideo «Amanita». See sürrealistlik lühifilm, milles peaosa on müstilisel mutantseenel, on saanud eetriaega muuhulgas ka rahvuskanalites ETV ja ETV2. Heavy metal wakes the beast!

Ansambli Herald solist Sven Varkel lausus, et bändile on suur au jagada lava auväärse legendiga.

«Peale minu on Heraldis veel mitu liiget, kellele väga meeldib Ozzy muusika ning seega ka Zakk Wylde, kes on tegelikkuses enamike nende riffide taga,» lausus Varkel. «Usun, et suudame Heraldiga publikul nahad korralikult kuumaks kütta küll. Selliseid riffe ja seda pauerit ei kannata külma kaelaga kuulata!»

Tuntud muusiku, laulja ja helilooja Zakk Wylde'i poolt 1999. aastal moodustatud Black Label Society on raskerockibänd, mis on rockisõprade hulgas hinnatud kui väga hea kontsertbänd. Zakk, kes mõnda aega oli kitarristiks ka Ozzy Osbourne'i bändis, kutsus endaga kampa trummari Phil Ondichi ning koostöös salvestati album, millest sai Black Label Society debüütalbum «Sonic Brew».

2000. aastal salvestati album «Stronger Than Death» plaadifirma Spitfire Records alt. Sellele järgnes esinemine Ozzfesti B-laval, millest valmis aasta hiljem kontsertalbum «Alcohol Fueled Brewtality Live!». Järgnesid albumid «Blessed Hellride», «Hangover Music, Vol. 6» ja «Mafia». 2006. aastal alustas bänd koostööd plaadifirmaga Roadrunner ning ilmus uus album «Shot to Hell».

2010. aastal ilmus nende seni viimane uue materjaliga album «Order of the Black» ning eelmisel aastal nägi ilmavalgust «The Song Remains Not the Same», mis koosnes eelneva albumi lugude akustilistest versioonidest.

Pileted Black Label Society kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides, kodulehel www.piletilevi.ee ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Uksed kontserdile avatakse kell 19.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles