Jällegi kokkusattumus? Lady Gaga soeng on värviline nagu Kerlil!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli ja Lady Gaga
Kerli ja Lady Gaga Foto: SCANPIX

Eesti lauljatar Kerli ei pääse võrdlustest megastaar Lady Gagaga - eriti, mis puudutab soengut.

2010. aasta jaanuaris lõi Kerli laineid avameelse postitusega: «See on f*cking naljakas, et Lady Gagal on nüüd samuti kollased juuksed! Sooviksin, et ta f*cking lõpetaks kõige kopeerimise, mida ma teen. F*cking b*tch.»

Kerli kustutas varsti sõnumi ja asendas selle vabandusega: «Loodetavasti pole te minus pettunud, et lähen mõnikord närvi ja käitun lapsikult. Ma olen kõigest inimene. Kustutasin selle vihase asja ära. Vabandan.»

«Lugesin hommikul uudiseid ja nägin, et Lady Gagal on samuti kollased juuksed,» selgitas Kerli. «Olen näinud nii palju vaeva, et mitte tema moodi välja näha, ja mulle tundub, et kõik, mida teen, teeb kahe nädala pärast ka tema.»

Ka hiljem on lauljataride juuksevärvid sageli kattunud ja nüüd, kui Kerli juuksed on viimastel nädalatel pastelselt vikerkaarevärvilised, on samad toonid üles leidnud ka Gaga.

Vaata pilte! Kas tõesti kokkusattumus?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles