Keira Knightley tahab ülikooli minna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keira Knightley
Keira Knightley Foto: AP / Scanpix

Näitlejanna Keira Knightley ei usu, et tema edu näitlejana igavesti kestab, ning soovib seeõttu ülikooli minna, et õppida midagi muud, millega endale elatist teenida.

«Näitlejatöös võid hetkega tippu tõusta või põhja vajuda ja see sobib mulle. Selles seinebki minu jaoks asja ilu,» vahendab FemaleFirst Knightley sõnu.

«See ei kesta igavesti ja mingil hetkel pean edasi liikuma, midagi muud tegema ja see pole minu jaoks probleem. Mul pole aimugi, mis see olla võiks, aga kui selles selgust saan, lähen tagasi ülikooli. Õpin midagi ja hakkan seda ametit pidama,» rääkis Knightley.

22-aastane näitlejanna rääkis ka, et kavatseb alanud aastal senisest palju vähem töötada.

«Olen liiga palju töötanud. Ühel nädalavahetusel tegin 32 tundi järjest tööd. Sa peaksid töötama selleks, et elada, mitte elama selleks, et töötada. Ausalt öeldes leian, et võtteplatsil elamise ja töötamise tasakaalus hoidmine on võimatu,» rääkis näitlejanna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles