Siseraadiote muusikavaliku koostas tänavuseks emadepäevaks Hendrik Sal-Saller

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hendrik Sal-Saller
Hendrik Sal-Saller Foto: Marko Mumm

Siseraadiote muusikavaliku koostas tänavuseks emadepäevaks Hendrik Sal-Saller.


Ettepaneku hea muusikaga ostjate meelt lahutada  tegi Sal-Sallerile siseraadiooperaator Artist Siseraadiod OÜ ning selle töö vilju võib nautida kuni 13. mai õhtuni kokku ligi kahesajas kaubanduskeskuses, suuremas toidukaupluses ning ehitusmarketis üle Eesti.

«Mõte tundus põnev, käin ju ka ise poes ning pööran sealsele muusikale tähelepanu. Teadvustan alati muusikat, mida kuulan. Kaubanduskeskuse taustmuusika ei pea olema suvaline tapeet, mis täidab tühja auku, vaid selle eesmärgiks on olla hoopis hea tuju looja,» ütles  Sal-Saller tehtud tööle kommentaariks.
 

Hendriku  lauluvalik ei sisalda mitte tema enda kirjutatud lugusid,  vaid peaasjalikult  popmuusika kuldvara laiast maailmast

Näiteks paitavad ostukohtades viibijate kõrvu «The Most Beautiful Girl in the World», mille esitajaks Prince, reggae-kuninga Bob Marley  «Is This Love», Bee Gees lauluga «More Than a Woman» ja paljud teised ajatud hittlood.

Eesti artistide esitatud lauludest hakkavad Hendriku playlistis silma ansambli Genialistid lugu «Naine», Rock Hotell lauluga «Vaid sinu naer», Apelsin looga  «Juhtum» ning loomulikult hulk teisi.

«Suhtusin muusika valimisse täie tõsidusega ja loodan, et lisaks mulle meeldivad need lood ka meie kallitele emadele,» ütles Sal-Saller kokkuvõtteks.
 

Projekti eestvedaja, Artist Siseraadiod OÜ muusikajuht Dali Kask nimetab tänavuse emadepäeva nädala siseraadio lugude valikut inspireerivaks ning kiidab artiste ja muusikuid, kes läbi aasta siseraadiote muusikalise külje kujundamisel sõna sekka ütlevad.

Nii on Eesti suuremate ostukohtade külastajaile oma lemmiklugudega paremat meeleolu loonud Ott Lepland, Birgit Õigemeel, Ivo Linna, Gerli Padar ning nüüd ka Hendrik Sal-Saller.
 

Artist Siseraadiod OÜ koostab ning edastab taustmuusika programme ning kaubanduslikke teadaandeid iga päev enam kui 230-le erinevale kauplusele ning kaubanduskeskusele üle Eesti.

Muusika ja reklaamteated jõuavad ostukohtadesse interneti vahendusel ning need edastatakse tarbijatele kaubanduspindadel paiknevate helisüsteemide kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles