Sulliwan ja Eimel Kaljulaid võitlevad uue singliga narkootikumide vastu!

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tihtilugu eelistatakse narkootikumide teemast lihtsalt mööda vaadata, uskudes lapse enese tarkusesse või siis pimesi lootes, et „meie peres seda ei juhtu".
Ärge vaadake sellest teemast mööda ja rääkige lastega!
Tihtilugu eelistatakse narkootikumide teemast lihtsalt mööda vaadata, uskudes lapse enese tarkusesse või siis pimesi lootes, et „meie peres seda ei juhtu". Ärge vaadake sellest teemast mööda ja rääkige lastega! Foto: Narko.ee

Ansambel S.E.R.C annab teada, et valmis uus lugu "Vana Tallinn", mis on kurb ja mõtlik ballaad isa murtust südamest ja narkootikumide maailma eksinud tütrest.


Tihtilugu eelistatakse narkootikumide teemast lihtsalt mööda vaadata, uskudes lapse enese tarkusesse või siis pimesi lootes, et  „meie peres seda ei juhtu".

Ärge vaadake sellest teemast mööda ja rääkige lastega!
http://www.narko.ee


Ansambel S.E.R.C, koosseisus Sulliwan, Eimel Kaljulaid, Jaanus Raudkats, Clint

Aastatega kogunud visadusega on S.E.R.C rikastanud eesti muusikamaastiku rockist-blusini ja õnneks head asjad siin maailmas ei muutu nõnda ka hea muusika ja muusikud.

Vanade rockimeeste sulest on ilmunud palju unustamatud viise ja külastatud paljusi tuntuid bände, jättes sinna kustumatuid jälgi.


Muusika: Eimel Kaljulaid, Sulliwan
Sõnad: Sulliwan, Eimel Kaljulaid

Sulliwan: laul, kitarrid, klahvpillid
Eimel: trummid ja laul
­Raudkats: basskitarr ja laul
Clint: kitarr ja laul

Lugu "Vana Tallinn" saab kuulata SIIT! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles