Tartu bänd Jetpack Stanley sõidab Leedu suurimale festarile!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu bänd JETPACK STANLEY sõidab Leedu suurimale festarile GALAPAGAI ROKO NAKTYS!
Tartu bänd JETPACK STANLEY sõidab Leedu suurimale festarile GALAPAGAI ROKO NAKTYS! Foto: JETPACK STANLEY

Tartu bänd Jetpack Stanley võitis möödunud nädalavahetusel konkursi Peavey-Galapagai Rock Battle, mille tulemusena sai bänd võimaluse saada osa Leedu suurimast rock-festivalist Galapagai Roko Naktys (Rock Nights). Üritus toimub selle aasta suvel 3. ja 4. augustil Leedu linnas Zarasai.


Festival on välja kuulutanud juba ka ühe peaesinejatest - Saksamaa rokkarid OOMPH! Millele lisandub veel vähemalt kaks suurt esinejat.

Eestist võtab veel antud festivalist osa Nevesis. 

Žürii andis bändile võidu üksmeelselt. Peale selle sai hääletusest osa võtta ka publik ning hääled jagunesid Jetpack Stanley, Eye Sea I, The Pitch ja False Pregnancy vahel.

Žürii arvestas ka asjaoluga, et paljud artistid olid väljast poolt pealinna ning enamik publikust ei olnud varem nende loominguga kokku puutunud, mistõttu hääletasid paljud juba endale
teadaoleva bändi poolt.

Žürii ei hinnanud mitte ainult muusikalist materjali, vaid ka iga muusiku ekspressiivsust ja professionaalsust.

Tulemusena võitis Jetpack Stanley, kelle esitus oli veatu - alustades heast muusikast kuni väga professionaalse esituseni.

19. mail tähistab bänd ühtlasi ka oma võitu üritusel nimega "Cool Beans!", mis leiab aset Tartus Genklubis.

 

Õnnitleme võitjaid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles