Kas Galojan kavatseb ikkagi suve kodumaal veeta?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Galojan päevitamas
Galojan päevitamas Foto: Elu24 lugeja

Teisipäeva õhtul märkas nii mõnigi tähelepanelik linlane, et staar-tagaotsitav ja mitu kuud Londonis resideerinud Anna-Maria Galojan on tagasi kodumaal.

Väidetavalt nähti teda väljumas Solarise keskusest, seljas silmatorkav lilla mantel ja jalas sama tooni poolsaapad. Nina peale olid aga sätitud viimast prillimoodi järgivad ülisuured päikeseprillid.

Kriminaalpolitsei eestkõneleja Kaarel Kuusk kinnitab, et vihjetest ollakse teadlikud, kuid nende tõesust alles kontrollitakse, vahendab Õhtuleht.

Kui Galojan tõesti täitis oma lubaduse õige pea Eestisse naasta, nagu ta mitu kuud tagasi Facebookis kirjutas, siis tal pikka pidu pole. «Kui isik on kuulutatud tagaotsitavaks, siis tema tabamisel peab politsei isiku kinni,» selgitab Kuusk.

Kohus mõistis endise poliitiku jaanuari keskel süüdi MTÜ Eesti Euroopa Liikumise arvelt ligi 60 000 euro omastamises.

Raha kulutas Galojan peamiselt luksulikes riidepoodides šopates ning iluprotseduuridele. Kohus karistas teda aasta ja kümne kuu pikkuse vangistusega, millest viis kuud tuleks tal reaalselt trellide taga olla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles