Russell Brand häbistas avalikult Perry nime karjunud meest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti koomik Russell Brand
Briti koomik Russell Brand Foto: STAN HONDA/AFP

Koomik Russell Brand ei ole Katy Perryst lõplikult üle saanud.

Seda väidet demonstreerib kõnekalt seik mehe viimaselt etenduselt, kus staar peatas oma etteaste, et põhjalikult ette võtta publiku seast Perry nime kisendanud külaline, vahendab ajakiri Life and Style.

«Üks mees hõikus Katy Perry nime. Algul ei teinud Russell sellest suuremat numbrit, kuid kui asi jätkus, siis ronis staar lavalt alla ning palus saalis tuled põlema panna ning publikul Katy nime karjunud mees talle kätte juhatada,» kirjeldas allikas ajakirjale.

Brand seisis keset saali ning otsis tema endise naise nime karjunud inimest. «Ma tahan teada, milline see inimene välja näeb. Vaatame, milline su vaimne puue päevavalguse käes paistab,» rääkis mees kõrgendatud toonil. «Ma lootsin, et su iseloomu kompenseerib su väga ilus välimus, aga siis ma nägin sind. Vaata ennast, sa näed nagu sind ei lastaks kirikussegi sisse,» jätkas Brand.
«Ja mis toimub sinu ajus? Mingi veider kombinatsioon alkoholist ja idiootsustest – kokteil tühisusest. Aga ikkagi jätkub sul piisavalt enesekindlust, et siin kisada. Vaatamata sellele, et sarnaned pigem ahvile, mõistan kuskil sügaval iseendas, et oled inimene. Vaikus on sinu sõber! Hoia oma huuled õrnalt, õrnalt kinni. Kõik, mis tuleb sinu suust, on jälestusväärne,» lõpetas staar oma sõnavõtu.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles