Kuidas hindab Triinu oma šansse modellisaade võita?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triinu Lääne
Triinu Lääne Foto: Toomas Volkmann

«Eesti tippmodelli» saate episoodid on teadupoolest varem salvestatud ning saate finaal ehk võitja väljaselgitamine leiab aset alles juunis, sellegipoolest on huvitav spekuleerida - kes on need kaks parimat.

Modellisaatest tuntud Triinu räägib ajakirjas Kroonika, et saate sees olles tajus ta asju hoopis teistmoodi kui telekast hiljem järgi vaadates.

«Näiteks pahameel Mari vastu - ta oli igavene vingupunn ja Margiti lemmik, aga nüüd kodus vaadates pean tunnistama, et tal on tõesti modellivälimus ning piltidele jääb ta loomulikult ilus,» avaldas Triinu.

Enda kohta ütles modellitar, et ennast vaadates jääb mulje, nagu oleks siiani peegliteta maailmas elanud. «Nägin ennast esimest korda kõrvalt!»

Saate võitmise kohta spekuleerida Triinu ei tohi, sest nii on kirjas tema lepingus ja oma šansside kohta saade kinni panna ja võit koju viia peab neiu suu lukus hoidma. «Sel teemal pean kahjuks vaikima.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles