Mille poolest erineb Marianne Mikko Nicole Kidmanist?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marianne Mikko
Marianne Mikko Foto: Peeter Langovits

Eilsel riigikogu istungil imestas Marianne Mikko, kuidas saab Vanemuise teatri juhi, keskharidusega Paavo Nõgese nimetada Eesti Rahvusringhäälingu (ERR) nõukogusse.

Sots Mikko seadis kahtluse alla teatrijuhi pädevuse ERRi tegevusvaldkonna asjatundjana: «Vabandage võrdluse eest, aga see on umbes sama, kui Marianne Mikko väidab, et ta on Nicole Kidman - prantslased hüüataks selle peale quel bordel, ja neil on õigus.»

Brüsselis nii ajakirjaniku kui ka eurosaadikuna töötanud Marianne Mikko kasutatud prantsuskeelne väljend «quel bordel» võiks maakeeles kõlada kui «segadus» või «korralagedus». Aga kindlasti mitte «mida l***imaja!» - nagu mõni pahatahtlik oskaks ehk tähti närides tõlkida, kirjutab Õhtuleht.

Samas võis sotsiaaldemokraat Mikko viidata oma sõnademängus ka poliitilisele müüdavusele. Aga see on pisidetail meisterliku oraatori kõnest.

Hoopis kaalukam on emanda esitatud vastandus: Marianne Mikko versus Nicole Kidman.

Kaks daami on tõepoolest erinevad nagu vanilliplombiir ja vahukooretort.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles