Draakonid annavad suve ainsa festivalikontserdi Järvakandis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ewert and The Two Dragons
Ewert and The Two Dragons Foto: Jelena Rudi

Möödunud aastal Rabarocki külastajate südamed võitnud ning tänaseks vaieldamatult kõige populaarsem kodumaine artist Ewert and The Two Dragons astub Järvakandis lavale festivali avapäeval 15. juunil.


Aasta 2012 Eesti Muusikaauhindadel parimaks rockartistiks kroonitud bänd on hiljuti andnud väljamüüdud kontserdid Rock Cafes ja Nokia Kontserdimajas ning piletid nende peatselt toimuvatele Tartu ja Pärnu esinemistele müüdi välja mõne päevaga. Sel aastal on bänd saavutanud ka tõelise rahvusvahelise läbimurde ning ainuüksi suveks on plaanitud Euroopas anda 40 kontserti.

Eestis veedab bänd sel suvel vaid loetud hetked ning rõõmustab kodupublikut ainsa festivalikontserdiga Järvakandis, et sealt juba edasi Rootsi Hultsfredile ning Soome Provinssirockile minna. «Draakonid olid esimesed, kellele tänavu esinemispakkumise tegime ja viimased, kelle kinnitatud saime,» ütles Rabarocki korraldaja Kristo Rajasaare. «Lihtsalt nii tihe on nende suvine graafik. Tegime teiste festivalidega ajakavade sätitamisel koostööd, et Ewert ja bänd ühel nädalavahetusel kõigile kolmele esinema jõuaks.»

Sel suvel saab Ewert and The Two Dragonsit näha veel järgmistel festivalidel: Hultsfred (Rootsi), Colours Of Ostrava (Tšehhi), Provinssirock (Soome), Ruisrock (Soome), Europavox (Prantsusmaa), Haldern Pop (Saksamaa), De Affaire (Holland) ja Positivus (Läti), Frequency (Austria). Käesoleva aasta jooksul jõuab bänd Soome, Rootsi, Lätti, Tšehhisse, Prantsusmaale, Saksamaale, Itaaliasse, Austriasse, Hollandisse, Belgiasse, Islandile, Ameerikasse ja Kanadasse.

Rabarock toimub 15. ja 16. juunil Järvakandis, sel aastal astuvad üles Andrew W.K., The Stranglers, Dub FX & Flower Fairy, The Big Pink, The Dwarves, Von Hertzen Brothers, Kosmikud, Metsatöll, Genka jpt.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles