“Jalgpallurite naised” (DVD)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallurite naised.
Jalgpallurite naised. Foto: Plaadi esikaas

Telesari, mis alles hiljaaegu naelutas helesinise ekraani ette nii ontliku pereisa kui igavleva koduperenaise, on alustanud DVD-l ilmumist alates esimest hooajast.

Kommentaarid selle sarja sisu kohta on olnud vastukäivad, kuid telereitingud näitasid, et jalgpalli telgitagused pakuvad üldrahvalikku huvi. Paljude kriitikute arvates on tegemist kõige ebasportlikuma spordisarjaga, mida üldse annab välja mõelda.

DVD 2002 OÜ teatab, et kvaliteetsarja "Jalgpallurite naised" esimesed episoodidid on DVD-l jõudnud müügile.

Bravuuritar Anu Saagimi kommentaar sarjale "Jalgpallurite naised": "Pöörased peod, šampanja ja ilusad inimesed on just nagu minu elu! Kui midagi ehk lisaks soovida, siis veel rohkem seksikaid jalgpallureid!"

"Jalgpallurite naised" on seksikas draamasari, mis keskendub Earls Parki vutiklubi mängijatele, eelkõige aga nende pöörastele naistele. Nende elu ilmestavad vaid peod ja glamuur.

Teadmine, et sinu jalgpallistaarist ja rahamasinast meest üritavad vahendeid valimata võrgutada paljud naised, ei muuda just päeva päikeselisemaks ja tuju paremaks.

Mida siis peaks tegema? Kas usaldada oma meest? Kahtlustada? Võtta armuke või leppida olukorraga? Kõike seda nad proovivadki. Ja veel palju muudki.

Sarja esimesena ilmunud DVD-l on kaks episoodi alapealkirjadega "Tulemus on käes" ja "Mäng mängu haaval". Teiselt DVD-lt leiab episoodid "Palliga edasi!" ja "Naljakas vana mäng".

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles