Legendaarne kitarrist Slavka Kobrin üle aastate laval koos Ultima Thulega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontsertklubi Rock Cafe laval kohtusid legendaarne kitarrist Slavka Kobrin ja Ultima Thule.
Kontsertklubi Rock Cafe laval kohtusid legendaarne kitarrist Slavka Kobrin ja Ultima Thule. Foto: Promopilt / Rock Cafe

Neljapäeval 17. mail kohtuvad kontsertklubi Rock Cafe laval legendaarne kitarrist Slavka Kobrin ja Ultima Thule.

Kaheosalise kontserdi esimeses pooles esineb Kobrin projektiga Slavka Kobrin ja David Rotundo.

Just 1986. aastal Tartu Muusikapäevadeks loodud projektist Kobrin Blues Band kasvas välja Ultima Thule. Kobrini stiilne kitarrikäsitlus oli Ultima Thule kõlapildi kujunemisel määravaks ja selle mõjud on seal tuntavad tänaseni.

Kobrin on paljude klassika staatuse saavutanud Ultima Thule lugude kaasautor ning enamik neist tuleb esitusele ka kontserdil Rock Cafes. 1990. aastal emigreerus Kobrin Kanadasse, praegu elab ja tegutseb ta Costa Ricas.

David Rotundo on Torontost pärit laulja, helilooja ja üks Kanada parimatest suupillimängijatest. Tema suupilli-improvisatsioonid on leidnud tunnustust nii Ameerika Ühendriikides kui Euroopas erinevate auhindade ja kiitvate arvustuste näol. Rotundo enda sõnul on igale artistile kõige olulisem mõista, et esinetakse publikule. «Artisti väärtuse määrab ainult publiku rahulolu ja seepärast peab igasse kontserti suhtuma kui viimasesse,» on Rotundo öelnud.

Enam kui 20. aastase muusikukarjääri jooksul on David Rotundo teinud tihedat koostööd ka Kanada suurima bluusikangelase, varalahkunud Jeff Healey'ga. Rotundo esineb Eestis Kobrini kutsel, kellega ollakse ammused lavapartnerid Kanada päevilt.

Piletid kontserdile on müügil alates 9. maist. Kontsertklubi uksed avatakse 17. mail kell 19.00.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles