Vene seksikas megastaar Žanna Friske tõi Teatrisse meeletult rahvast!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 5. mail, Babulja Special peo raames, andis Venemaa megastaar Žanna Friske pilgeni täismajale hingematva kontserdi.


Babulja Special on üritustesari, mis üllatab alati suure vene staariga ning meeliköitva meelelahutusega. 5. mail andis klubis Teater unustamatu kontserdielamuse vene glamuuri tipp Žanna Friske!


Kontserdi õhtul kogunes publik juba varakult klubisse. Staari tulid vaatama külastajad ja fännid nii Eesti erinevatest paikadest kui ka kaugemalt.

Žanna lavaletulekut tervitati meeletu aplausiga, lilledega ja ei puudunud ka väike armas kaisukaru.

Žanna tervitas kõiki oma fänne ja külalisi sooja tervitusega, mille ta oli ettevalmistanud eesti keeles.

Etteaste, millele elati meeletult kaasa, kestis pea tund aega ja selle aja jooksul esitles Žanna kõiki oma tuntumaid lugusid.


Žanna etteastet tulid nautima nii muusikud kui ka muud avaliku elu staarid. Kohal oli rokkar Tanel Padar, laulja Merlyn Uusküla, endine miss ja saatejuht Kristiina Aigro, Interneti Kasiino projektijuht Erik Karu jpt.
 

Martin Saar, kes on Žannaga teinud koos ka ühe muusikavideo, kahjuks kohal viibida ei saanud, kuigi nagu ta teda andis, oleks ta seda vägagi soovinud.

Vaata Martini ja Žanna videot!


...ja meeleolukat peogaleriid!



Juba sel nädalavahetusel ootab klubi Teater kõiki taas peole. Reedel 11.05 Power Hit Radio 12s sünnipäevapidu ja laupäeval 12.05 Stoli the Most Original Night - Vol1

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles