«Võsareporter» otsis Türi autopilastajat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Võsareporter

Seekordses «Võsareporteris» tõttas Peeter Võsa appi mehele, kes kahtlustas, et tema autod on sattunud pensionäride ohvriks.

Sergei selgitas, et viibib mõnikord ühes Türil asuvas kortermajas, kuid autot tal selle territooriumil parkida ei lubata. Ühistu esinaine olevat ähvardanud lausa puksiiri kohale kutsuda. Selle teeotsa ees, kust tema sisse sõitis, aga keelumärki polnud. Kõige rohkem vihastas meest see, et tema auto oli ära lõhutud - spoiler lahti kangutatud ja rehv läbi torgatud. Sergei oli veendunud, et masinat lammutati kättemaksuks.

Ühistu esinaine eitas kategooriliselt, et pensionärid Sergei autot lõhkusid. Ta näitas, et ühe teeotsa ees on keelumärk olemas, mis pidavat laienema tervele ülejäänud alale. Lõpuks sai siiski selgeks, et iga teeotsa juures peaks keelumärk olema. Peagi pannakse need ka üles.

«See lugu oli siis nüüd selge näide sellest, et elu ei salli poolikuid lahendusi. Kui tahad piirata parkimist, piira seda, aga siis juba korrektselt, nii et märgid oleks kogu ühistu territooriumil üheseltmõistetavad. Kui tahad oma õuel parkijaist lahti saada, telli puksiir, aga ära lõhu ega riku võõrast autot. Praegusel juhul oleks Sergeil hoolimata kaheldavast parkimisõigusest tuline õigus pöörduda politseisse ja üles otsida oma auto rikkujad,» sõnas Võsa lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles