«Eesti tippmodellist» saadeti välja Adeline

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
10. saate kaadrid
10. saate kaadrid Foto: Kanal 2

Seekordses «Eesti tippmodellis» pidid tüdrukud kehastuma seksikateks postrikaunitarideks. Kõige nõrgemini esines Adeline, kes pidi saatest lahkuma.

Esmalt näidati tüdrukutele, kuidas teha silmapaistvat õhtumeiki. Neil oli 30 minutit aega, et teha endale täpselt sama meik. Kõige paremini sai sellega hakkama Keiu.

Rõivapoes pandi proovile neidude maitse. Veerand tunni jooksul pidid nad kokku panema enda kostüümi ning viie minutiga tegema meigi. Seejärel tuli neil valida fotosessiooni asukoht ning teha pilt enda äranägemise järgi. Ka selle vahevõistluse võitis Keiu, kes sai auhinnaks reisi Kopenhaageni moenädalale. Sinna kutsus ta kaasa Adeline.

Londoni reisilt koju jäänud Xena ja Adeline said üllatuse - staarjuuksur Stuart Phillips lõikas neile uue soengu.

Pinup-fotosessioonil said tüdrukud kaaslasteks kana, küüliku ja munad. Kõige parema pildi tegi Helina, järgnesid Triinu, Keiu ja Lisann. Kõige kehvemini esinesid Xena ja Adeline. Koju pidi minema Adeline.

Hea lugeja - kas saatest lahkus õige inimene?

«Eesti tippmodell» on Kanal 2 eetris esmaspäeviti kell 20.35.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles