Kaja Wunder: modellitöö õpetab iseseisvust ja annab suhtlemisoskuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltika brändid esitlesid kevadmoodi
Modellid Kaja Wunder ja Mihkel Raud
Baltika brändid esitlesid kevadmoodi Modellid Kaja Wunder ja Mihkel Raud Foto: Jürgen Joost

Saade «Eesti tippmodell» paneb paljud noored neiud ja ka nende vanemad mõtlema: mida teha, kui ühel päeval astub ligi näiteks Margit Jõgger ja ütleb: hei, sa oled super, tule minu agentuuri, järgmisel nädalal lendad Milanosse tööle! Endisest tippmodellist saatejuhi Kaja Wunderi kinnitusel on modellitöö kindlasti kasulik kogemus.

Tippmodelli saates osalevad tüdrukud on selle tee ise valinud ja loodetavasti teavad, mille peale välja lähevad, kirjutab Õhtuleht.

Aga kui modellitöö pakkumine ootamatult kaela sajab - Tippmodelli saatejuht ja endine maailmatasemel modell Kaja Wunder ütleb, et enamasti just nii modellid leitaksegi: juhuslikult tänavalt või kaubamajast.

Kaja julgustab, et päris esimese ropsuga ei maksaks ei öelda. «Proovipildid võiks igal juhul ära teha: võib olla selgub pildistamise käigus, et selle tüdruku ja kaamera vahel vastastikust armastust ei teki - siis saab asi selgeks ega jää tulevikus vaevama: aga äkki?» Need tehakse tavaliselt agentuuri kulul ja Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles