Galerii: Alati lõbus ja staariderohke Babulja Lounge Deja Vus

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aprilli lõpul toimunud Babulja kutsus taas kokku rohkelt staare ja pakkus meelelahutust varajaste hommikutundideni.
 


Babulja on meeletult lõbus pidu, kus Lounge Deja Vu täidavad parimad vene hitid ja, kus pidu kestab varajaste hommikutundideni ja kus  silmailu eest hoolitsevad kaunid  ja sirejalgsed matrjoškad.

See on pidu, kus külmad ja kanged joogid voolavad ojadena ja ka kõige tagasihoidlikumad hiirekesed muutuvad üheks õhtuks taltsutamatuteks lõvideks.

Sel korral pidutsesid teiste seas ka kaunis ja šarmantne meigikunstnik Loore Härmat ja uue kaunitari käevangus sai näha ka noort ärimeest Erik Karu. Kohal olid ka paljud teised avaliku elu tegelased.

Publik tantsis ja pidutses ennastunustavalt, isegi esimesed päikesekiired ei morjendanud kedagi - pidu kestis, kuni jaksu jätkus.
 

Järgmine pöörane Babulja juba Mai lõpus, kuid enne seda pakub Deja Vu 11. mail peoloomadele väljaStoli Coctail Party - maitsvad kokteilid spetsiaalselt selleks õhtuks ja 12. nail toimub Maagiline õhtu koos mustkunstnikuga.
 

Vaata lõbusat pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles