Saatest lahkunud Natalja: olen kahe kuuga kaotanud 15 kilo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsi tagumik trimmi» poolfinaal. Staartrimmija Natalja.
«Tantsi tagumik trimmi» poolfinaal. Staartrimmija Natalja. Foto: Jelena Rudi

Üheksas trimmisaade jäi sarmikale Natalja Barajevale viimaseks. «Kolmas koht, see pole sugugi paha!» särab Natalja ja tunnistab, et eile polnud tema päev - «Tundsin väsimust, olin närvis, sest valsi õppimiseks jäi aega väheks.»

Natalja sõnul oli halb uudis see, kui neljapäeval ootamatult selgus, et tema ja treener Kaarli valitud meloodia oli juba teine staartrimmija kinni pannud, kirjutab Õhtuleht.

«Valisime kiiresti uue muusika, kuid selgeks tuli saada kaks tantsu - neljapäeval lõpetasime trenni alles pärast südaööd.» Natalja möönab, et finaali eel kasvas kõigil trimmijatel pinge kosmiliseks.

«Trenn, trenn, trenn, salvestus, mõni tund und ja uuesti minek.» Natalja tunnistab, et viimastel nädalatel on ta pidanud sõpradega suhtlemisest loobuma, aega napib ka elukaaslase jaoks.

«Olen kahe kuuga kaotanud 15 kilo, treppidest ma lausa lendan üles, tunnen ennast palju enesekindlamalt, ka seksikamana - kõik kitsaksjäänud kleidid on mulle suureks saanud!» Sellisena meeldib Natalja ka endale palju rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles