Kazaky küsib eineks igaühele 100 eurot sularaha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uskumatult šokeeriv kollektiiv KAZAKY külastab Tallinnat kontserdiga, kus neid ootab suur hulk austajaid. KAZAKY on lennanud komeedina showmaailma ja ajanud pead segi paljudel inimestel
Uskumatult šokeeriv kollektiiv KAZAKY külastab Tallinnat kontserdiga, kus neid ootab suur hulk austajaid. KAZAKY on lennanud komeedina showmaailma ja ajanud pead segi paljudel inimestel Foto: sonia plakidyuk / moi sofism / @ SALT photoproduction

Popikoon Madonna kuuma singli «Girl Gone Wild» muusikavideos üles astuv koreograafiagrupp Kazaky, kes ülejärgmisel reedel esineb ka Tallinnas Apollo Live Clubis, näikse olevat suhteliselt tagasihoidlik seltskond noori ukraina mehi.

Kazaky koosseisus Oleg Zhezhel, Artur Gaspar, Kyryll Fedorenko ja Francesco Borgato soovib peatuda kõigest neljatärnihotellis, kirjutab Kroonika.

Ka hotelli osas pole kasakatel erilisi ettekirjutusi - vaid see, et igale esinejale peavad seal tingimata olema ühekordsed sussid.

Mehed ei nõua ka konkreetset ninaesist - selle asemel küsivad igale esinejale 100 eurot sularaha, mille eest head-paremat nautida.

Enne nende ülesastumist laval on Kazaky keelanud esineda tantsijatel või artistidel, kelle keha on määritud õliga ning kohe pärast Kazaky esinemist on viie sekundi jooksul keelatud sisse lülitada muusikat, eredat valgust või anda sõna õhtujuhile.

Madonna videos tantsivad kasakad käisid ka möödunud aasta novembris Tallinnas, seekordse kava «A'Men Tour» peateemaks on tantsumaagia, pakutakse uut tunnetuslikku tasandit nii kaasaegses muusikas kui ka tantsukultuuris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles