Jeremy Clarkson piirijärjekordadest: veidike rassismi kuluks ära!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson Foto: SCANPIX

Staarsaatejuht Jeremy Clarkson pakkus, et pikad ooteajad Briti piirikontrollis saaks lahendada pisukese rassismiga.

«Top Geari» täht usub, et kui piirivalveametnikud saaksid inimesi läbi lasta oma äranägemise järgi, liiguksid järjekorrad palju kiiremini, kirjutas The Daily Telegraph.

«Kedagi ei lubata enam niisama läbi. Immigratsiooniametnikel ei lasta ise otsustada. Süsteemist on kadunud terve mõistus ja tulemus on kõigle näha. Ootama peab kaks tundi. Ainus võimalik lahendus on kübeke rassismi,» teatas Clarkson.

Mees selgitas, et «puhkuselt naasev kena neljaliikmeline perekond» peaks olema vähem kahtlustäratav kui kõik teised.

«Õrna südamega liberaalid sellist asja ei lubaks. Nad peavad võimalikuks seda, et konkskäega imaam, kellel on tuli südames ja viha silmis, võib läänevastaste ideedega välja tulla sama tõenäoliselt kui Joanna Lumley,» ütles Clarkson.

«Kellelegi ei meeldi rassistid. Kellelegi ei meeldi eelarvamused. Need ei kuulu töökohta ega jalgpallistaadionile. Neil pole kohta koolis ega valitsuses. Kuid Heathrow lennujaamas? Hmmm...»

Immigratsiooniametnikke esindava Public and Commercial Services Unioni pressiesindaja kommenteeris: «Clarkson on idioot.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles