Trimmisaate finaali pääsesid Anneli ja Herkki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsi tagumik trimmi» poolfinaal
«Tantsi tagumik trimmi» poolfinaal Foto: Jelena Rudi

Saate «Tantsi tagumik trimmi» finaali pääsesid Herkki Liivamaa ja Anneli Pilpak. Napilt jäi välja Natalja Barajeva.

Tantsijad ja kohtunike hinnangud

Natalja ja Kaarel

Teet Kask: Atmosfäär oli väga hästi tabatud ja välja peetud lõpuni. Ilus oli. Kaheksa punkti.

Mart Sander: Vaataja vaatab enamasti tantsija nägu. Närvis nägu juhib tähelepanu sellele, et kas ta on närvis ja hakatakse vigu otsima. Minu jaoks algas saade meeldiva üllatusega. Kaheksa.

Kaisa Oja: Üllatas positiivselt, et tantsisite terve tantsu korralikus tantsuvõttes. Aeglane valss peaks olema õhuline ja kerge ning selle ülesande te täitsite. Kaheksa.

Herkki ja Regina

Mart: Sellises tantsus on visuaal absoluutselt kõik. Seda teilt oodataksegi ja keegi ei vaatagi siis eriti tehnilist poolt. Sellise puuduliku kostüümiga lahutad enda soorituselt paar punkti. Arvesse võttes sinu vigastust ei saa ma anda vähem kui kaheksa punkti.

Kaisa: Meeldis, et lõite oma tantsuga romantilise õhkkonna. Väga julge valik tantsu osas. Seitse punkti.

Teet: Rahu oli sinu liigutustes, hoiakus, emotsioonis. Kuna ma seda infot teadsin, et sul oli õnnetus, olid väga tugev oma hoiakult ja esituselt. Suutsid oma valu serveerida, et see ei tekitanud suurt komistust sinu esituses. Seitse.

Anneli ja Ingmar

Kaisa: Mul ei olnud aega, et paberile ühtegi sõna kirjutada. Väga intensiivne tants, hästi välja mängitud. Väga tublid, tegite oma etteaste väga väärikalt ja julgelt. Pinge säilis algusest lõpuni. Üheksa.

Teet: Anneli suudab üllatada! Nende esituste juures on sul tulnud aina rohkem ja rohkem nõkse juurde. Tantsu suhtes oli eesmärk saavutatud. Üks paremaid esinemisi, mis selle aja jooksul oled teinud. Üheksa.

Mart: Tango on ülimalt õigustatud valik, sest näiteks erinevalt valsist ja fokstrotist võtab see tõesti tagapalged pingesse. Vaatamist oli siin meeletuslt palju. Kahtlemata alla üheksa punkti ei maksa siin esineda.

Herkki ja Regina

Teet: Lust oli kohal ja nii palju kui ma Herkkit tean, on tal alati olnud suured hüpped, väiksed spagaadid ja jalavisked... Need jäid kahjuks ära. Teil oli läbimõeldud see number. Kaheksa.

Mart: Burlesk on ju naistekeskne ala ja mind huvitas, kuidas te selle lahendate. Täitsa kena oli ja õnnitlused kaalulanguse eest. Kaheksa.

Kaisa: Näha on, et kaalukaotus on sulle mõjunud väga hästi - kostüümi oled vahetanud isegi nabapluusi vastu. Kaheksa.

Herkki kaotas nädalaga 4 kilo ehk 4 protsenti kehakaalust. Kokku 11,7 punkti.

Natalja ja Kaarel

Mart: Burleski puhul peaks olema rohkem avalikkusele esinemist. Praegu oli teil omavahelist süžeetantsu liiga palju. Publikule suunatud hetke praktiliselt ei olnudki. Mis ei vähenda aga selle tantsu nauditavust.

Kaisa: Mina sain just selliselt aru, et Natalja hakkab püüdma Kaarli pilku, sisenemine oli väga efektne. Õrritamine oleks võinud kesta pisut kauem. Üldine kava ülesehitus väga meeldiv.

Teet: Siin oli näha, kuidas sa tundsid end nagu kala vees. Vahepeal veidi kahanes see, aga algus oli väga enesekindel. Päris tabav lähenemine ja esinemine.

Natalja kaotas 1,9 kilo ehk 2,3 protsenti kehakaalust.

Anneli ja Ingmar

Kaisa: Väga efektne algusest lõpuni välja! Natuke meenutas rohkem kabareed ja selle sulgedega vehkimise oleks ka ehk jätnud rohkem Annelile.

Mart: Teil ikka särises väga edukalt täna, tõepoolest! See oli erakordselt tore, et kasutasite neid sulglehvikuid. Hämmastav, et suutsite neid seinu sünkroonis keerutada ja kinni püüda. Väga õnnestunud esitus!

Teet: Kuna te näperdasite seda dekoratsiooni edukalt ja mulle väga meeldivad varjud, tulid raudselt punktid juurde. Võib-olla seda enesenautimist oleks võinud rohkem publiku poole suunata.

Anneli võttis alla 2,2 kilo ehk 2,3 protsenti kehakaalust.

Enne saadet

Tänane külaliskohtunik Mart Sander usub, et burleskivoorus meie tantsijad ilmselt riideid ült ei heida. «Aga väljakutsuvas eneseeksponeerimises peavad nad olema väga ebaeestlaslikud,» kommenteeris mees.

Burlesk on žanr, mida Eestis ei ole kunagi viljeletud ja on seetõttu enamusele tundmatu. Burleski asjatundja Mart Sanderi sõnul joonduti meie maal rohkem saksapärase kabaree kui ameerikapärase vodevilli järgi ning burlesk ongi vodevilli «väike sohipoeg». «Suures osas katmata naiseilu ja erootilise võrgutuse ümber keerlev tantsuetendus, mis tänapäeva mõistes on striptiis,» selgitab Sander, lisades, et kindlasti pole see aga nikkelposti ümber keerutamine, kuna burleskitarid olid omal ajal oma rollide ja eeskavadega seksijumalannad.

Seda, kuidas trimmisaate «burleskitarid» härra Sanderit täna üllatavad või tuleb tal pilk piinlikkusest kõrvale pöörata, näeb saates, kus Mart Sanderi kõrval istuvad kohtunikelaua taga ka Kaisa Oja ja Teet Kask.

Tänane show sünnib ühele finaali soovijale aga läbi suure valu, sest Herkki rebestas saate proovis reielihast ning läheb nüüd õhtusele jõukatsumisele vastu väga ohtlikus seisus. Tema konkurentideks on Natalja ja Anneli.

«Tantsi tagumik trimmi» finaalieelne saade alustab TV3s täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles