A-Rühma uues videos võitlevad viikingid ja maoorid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk A-Rühma uue muusikavideo võtetelt
Hetk A-Rühma uue muusikavideo võtetelt Foto: Promopilt

Eesti tuntuim hip-hopi ansambel A-Rühm võttis sel nädalal üles oma uue loo muusikavideo «Hakka pihta».

Videos ristuvad Ida-Virumaal viikingite ja maooride teed.

«Meie uus lugu räägib karmidest meestest. Muusikavideos kohtuvad Uus-Meremaalt pärit karmid maoorid oma täies eheduses vastakuti lahinguvalmiduses viikingitega. Kas ja kuidas olukord laheneb, näeb juba juunis valmivast videost,» kommenteeris Genka. «Hea juhus oli see, et video ideesid mõlgutades kohtusime me inimestega, kes sel suvel on Tallinnas korraldamas suurejoonelist ragbiturniiri. Neile meeldis meie karmide meeste teema, nii et lisaks valisid nad selle loo ka oma turniiri tunnuslooks,» lisas Genka.

«Hakka pihta» videot esitatakse suurtel ekraanidel ja live performance'iga 15. juulil Wett Rugby Cup 2012 finaalmängude päeval
Vabaduse Väljakul, kus võib näha viikingite ehedat esitust.

Muusikavideo on filmitud Ida-Virumaal, võttekohtadena on kasutatud nii Kiviõli tuhamägesid kui ka Liimala randa. Video režissööriks on Ove Musting ja operaatoriks CJ Kask, kes tegid ka A-Rühma eelmise video «Loterii ja...».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles