Nicole Richie tunneb end oma kehas suurepäraselt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicole Richie - 4/24/2012 - New York, New York - H&M Celebrates NBC’s "Fashion Star" Success held at H&M Flagship, NYC. Photo Credit: Matteo Prandoni/BFAnyc/Sipa USA/sipausa.11135998/1204251449
Nicole Richie - 4/24/2012 - New York, New York - H&M Celebrates NBC’s "Fashion Star" Success held at H&M Flagship, NYC. Photo Credit: Matteo Prandoni/BFAnyc/Sipa USA/sipausa.11135998/1204251449 Foto: BFA/SIPA/BFA/SIPA

Nicole Richie paljastas, et tunneb end oma kehas suurepäraselt.

 Laulja Lionel Richie tütar tunnistas, et alustas kaalu langetamisega aastal 2006, vahendab Celebbuzz.

Nicole rääkis ajakirjale American Glamour, et oli oma täidlasema figuuri osas päris kriitiline ning suhtumise muutmine nõudis temalt väga palju jõudu. Naine on uhke oma saavutuste üle nii kaalu muutuse kui positiivsema hoiaku üle.
«Tunnen end oma praeguses kehas väga hästi. Võin olla küll valiv, aga valin vastupidise tee. Olen astunud suure sammu ning selle üle uhke,» rääkis kahe lapse ema Nicole ja lisas, et teeb trenni ning peab tähtsaks ka oma unetunde, mida koguneb üsna ohtralt. «Mu enesetunne on hea ning see ongi kõige tähtsam.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles