Von Krahl alustab pühapäeval uutmoodi muusikalise sündmusega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Von Krahli teater ja baar
Von Krahli teater ja baar Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Sel pühapäeval toimub Von Krahli baaris kolmas osa üritustesarjast Sunday Jazz.

Sunday Jazz Von Krahl on ühtaegu uus ja taasavastatud vana. Viie aasta eest toimus sama nime all kontsertide sari, mis kutsus inimesi üles pühapäeva pärastlõunati avatud moega rütmimuusikat nautima. Pärast mõningast tuha all hõõgumist on kohalikud muusikud eesotsas Reigo Ahvenaga suurlinnale kohaselt otsustatud luua võimaluse nädala finaalis taas ilma suurema tseremoonitsemiseta kuulata head rütmimuusikat Eesti juhtivate jazzmuusikute esituses. Vanalinna südames asuv Von Krahli kultuuritempel on selleks täiuslik paik.

Enamasti on need pühapäevaõhtused sessioonid pühendatud mõne verstapost-plaadi materjalile, jätmata teada-tuntud kullafondi-lugudele lisamata ka oma isikupärast n-ö sõrmejälge. Kui esimesel korral toetuti Cannonball Adderley ja Nancy Wilsoni loomingule, siis eeloleval pühapäeval pööratakse vooder välja Miles Davise plaadil «Someday My Prince Will Come» (1961).

Uksed avatakse kell 21:00.

Pilet tavakuulajale 5€, õpilasele/üliõpilasele/Jazzliidu liikmeile 3€
Kui astud pilliga lavalt läbi ja annad oma panuse, on sulle sissepääs prii.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles