Kirsti Timmer: Mihkel Raua «Musta pori näkku» on hullem kui Kroonika

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsti Timmer
Kirsti Timmer Foto: Pm

«Kolmeraudse» juht Mihkel Raud üritas eilses saates koos kultuuripsühholoog Linnar Priimäega lahata Kroonika loo Erika Salumäest ja Ene Veiksaarest näitel meelelahutusajakirjanduse piire, kuid sattus hiljem Facebookis hoopis ise kriitika osaliseks.

Endine «Kodutunde» saatejuht Kirsti Valdstein-Timmer esitas suhtlsuvõrgustikus omakorda avaliku küsimuse Kroonika suhtes kriitilisi küsimusi esitanud Mihkel Rauale - ja seda Mihkli raamatu «Musta pori näkku» näitel.

«Mille poolest erineb (väga hea raamat) «Musta pori näkku» Kroonikast?» uuris Valdstein-Timmer. «Miks Veiksaare ja Salumäe (täiskasvanud) lapsed on olulisemad Kojamehe lastest? Vaatasin just Su saadet ja see jutt oli nüüd küll ärritav. Mina mäletan näiteks artiklit Kroonikas, kus Erika Salumäe vägagi värvikalt tegi maha oma lapse isa... Kus siis perekonna puutumatus oli? Siis räägiti väga avameelselt, nüüd on häbi. Hmm... Vot minule selline suhtumine ei meeldi.»

Kirsti lisas veel, et Kroonika on Mihkel Raua «Musta pori näkku» kõrval lausa Täheke!

Teatavasti tembeldati omal ajal rokkari elu elanud Riigikogu ja IRL'i liige Tarmo Kruusimäe alias Kojamees avalikkuse ees haigeks inimeseks, piinajaks ja vägistajaks just selle põhjal, mida Mihkel Raud kirjutas temast oma raamatus «Musta pori näkku».

Olgu öeldud, et Kojamehel on kaks tütart.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles