Kristiine Supermodelli Claudia toetuseks loodi Facebooki leht

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Claudia
Claudia Foto: Kalle Veesaar
Sõbrad ja fännid on otsustanud Kristiine Supermodelli konkursil osalejate toetuseks luua Facebooki toetusgrupid.

Kui eile loodi Tartumaa kaunitari Kärol Kibena toetuseks grupp «Aitame sõbrannal unistust täita!», siis täna sai alguse Saaremaa esindaja Claudia Traumanni toetusgrupp «Aitame Claudia finaali».

Kristiine Supermodelli konkursil kandideeriva tartlanna Kärol Kibena toetusgrupi iseloomustuses seisab: «Minu väga kallil sõbrannal Kärolil on üks unistus - Kärol tahab saada modelliks. Tegemist on ääretult armsa, targa, heasüdamliku ja meeletult ilusa inimesega, kes oma unistuseni jõudmisel vajab veidi Sinu abi! Palun hääleta järgneval lingil Käroli poolt. Tema aitaks võimalusel meid kõiki.»

Saaremaa neiu Claudia Traumanni toetusgrupi iseloomustus on vähe tagasihoidlikum: «Käimas on Kristiine Supermodelli finaalhääletus, esimesed viis pääsevad edasi. Iga hääl on oluline , palun anna sina ka oma panus. Aitäh! Kel vähegi viitsimist, kutsuge ka oma sõpru osalema selle aktsiooniga!»

Sel nädalal on käimas Kristiine Supermodelli konkursi poolfinaali viimane ehk kolmas voor ja rebimine on tihe. Hääletada saab siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles