Amy Winehouse ja Michael Jackson äratatakse Õllesummeriks ellu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Jackson
Michael Jackson Foto: STEFAN WERMUTH/REUTERS

Õllesummeri Chill Out Veiniaias toimuvad Amy Winehouse ja Michael Jacksoni loomingu tribuutkontserdid. Varalahkunud Briti lauljatari loomingut esitab Teele Viira ning popkuninga laulude retrospektiivi kannab ette Ithaka Maria. Õllesummeri Chill Out Veiniaias esinevad paljude eesti artistide kõrval ka Brasiilia, USA ja Läti muusikud.

«Amy Winehouse on ainuke artist, kelle albumeid ma võin kuulata hommikust õhtuni ning kelle loomingut ma väga austan,» kommenteeris oma valikut Teele Viira.

«On suur väljakutse esitada nii rikka muusikapagasiga ja armastatud laulja loomingut,» kirjeldas oma valikut Michael Jacksoni kasuks Ithaka Maria. «Usun, et minu temperament sobib Jacksoni energiaga,» lisas laulja.

Ithaka Maria astub Michael Jacksoni tribuutkontserdiga üles festivali avapäeval, 4. juulil. Teele Viira esitab Amy Winehouse loomingut laupäeval, 7. juulil. Mõlemad artistid astuvad üles koos bändiga.

Õllesummer on ka eelnevalt toonud veiniaia lavale mitmeid populaarseid tribuutkontserte. Eelmisel aastal osutusid rahvarohkeimaks Tanja Mihhailova tribuut Madonna loomingust ning Gerli Padar & The Mooni kontsert «Eesti pop uues kuues». Ülemöödunud aastal olid väljapaistvamad Marten Kuniga tribuut David Bowie loomingust ning Rolf Juniori tribuutkontsert George Michaeli loomingust.

Peaesinejatena astuvad selleaastasel Õllesummeril üles 4. juulil Alphaville, 5. juulil Mika ja 6. juulil Manic Street Preachers.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles