Madonna uues muusikavideos hõõrduvad higised mehed ootavad sinu küsimusi!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Übersexikad Kazaky`d Rumours`is 18.11.11
Übersexikad Kazaky`d Rumours`is 18.11.11 Foto: Jelena Rudi

Juba 18. mail ootab meid kõiki Apollo klubis sensatsioon – Tallinnat külastab KAZAKY oma uue kavaga A'MEN TOUR !

Need on samad poisid, kes teevad kaasa ka Madonna singli «Girl Gone Wild» muusikavideos ning tiirutavad koos popdiivaga ringi maailmaturneel. 

KAZAKY kutsus oma esimesel esinemisel Tallinnas, möödunud aasta novembris, esile kahinaid tantsijate Artur Gaspari, Oleg Žeželi, Kirill Fedorenko ja Frantšesko Borgato uskumatult seksika kuumaverelise esinemisega.

Kuna möödunud korral nappis vaatajakohti saavad nüüd vast kõik soovijad imetleda kasakate võrreldamatut kehailu ja tantsumeisterlikkust kauaoodatud kontserdil.

Restaurant&Lifestyle RUMOURS ja Worex Media Group kingivad meile võimaluse nautida  KAZAKY tantsuilu ja kehaplastikat Tallinna moekas klubis Apollo Live club and Cabaret.

KAZAKY on jõudnud end juba tutvustada kaasaegses moe- ja meelelahutusäris. Nende esinemisele on kaasa aidanud maailma tuntuimad moeloojad nagu Stefano Gabbana, Nicola Formicetti, Prabal Gurungi, Francesco Scognamiglio - KAZAKY on teinud koostööd ka moemajaga Dsquared2, saanud vaimustunud vastukajasid sellistelt väljaannetelt nagu New York Post, GQ, Billboard, Los Angeles Times, The New York Times, GOSSIPS Japan.


KAZAKY on pälvinud tunnustuse konkurssidelt nagu Aasta Läbimurre, Parim Grupp ja Parim Muusikavideo ja mis kõige olulisem – tuhandete austajate tähelepanu maailma kõigil kontinentidel.



Piletid on eelmüügis Piletilevi kassades ja Statoili bensiinijaamades hinnaga 25 eurot.
«Worex Media Group» Facebooki fännidele hinnaga 22 eurot.
Lisainfo www.facebook.com/worexmedia

Kui soovid olla üks neist õnnelikest, kes pääseb koos kaaslasega 18. mail KAXAKY unustamatule peole Tallinnas, siis pane meie kommentaariumisse üks küsimus seksikatele poistele.

KAZAKY poisid vastavad lugejate poolt saadetud küsimustele järgmisel nädalal.

Kõikide küsijate vahel loosime välja piletid A'MEN TOUR`ile!

Lisa oma küsimus meie kommentaariumisse ja saada see copy paste`ga ka meilile toimetus@elu24.ee. Ära unusta lisamast oma kontakte!

Vaata pilte KAXAKY poiste eelmisest esinemisest Tallinnas!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles