Raadiohääl Kirsti Timmer läks Rolf Roosalu utsitusel trenni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuueaastane Ron-Robert Pukk ja tema ema Kirsti Timmer tunnistasid, et katsed toimusid lõbusas meeleolus ja lahkuti hea tujuga.
Kuueaastane Ron-Robert Pukk ja tema ema Kirsti Timmer tunnistasid, et katsed toimusid lõbusas meeleolus ja lahkuti hea tujuga. Foto: Peeter Langovits

«Mul ei ole sportlikku eesmärki, ma ei kavatse end hullult lihasesse ajada, mina treenin lihtsalt selleks, et autosõidule vahelduseks end liigutada - pärast trenni on selline mõnus ja hea tunne, see ongi minu eesmärk,» ütleb raadiohääl Kirsti Timmer, kes juba veebruarist saati viis päeva nädalas treeningusaalis käib.

«Kirsti hakkas spordisaalis käima veebruari keskel - suurima tõuke andis sellele sõber Rolf Roosalu ehk Junior, kes ühel talvisel päeval Kirstile ühise treeninguplaani ettepaneku tegi,» kirjutab Õhtuleht.

«Ma ei teadnud, et tal selle jutuga nii tõsi taga on - vastasin, et hea küll, nõus. Rolf võttis seepeale telefoni ja helistas Argo Aderile, et me tuleme homme trenni. No mis mul üle jäi! Minu tingimuseks oli, et mitte kolm, vaid viis korda nädalas. Rolf oli nõus,» naerab Kirsti ja ütleb, et peamiseks põhjuseks oli - nagu ikka - vähene liikumine ja seda just talvel.

«Talvel on lumi, kevadel on lörts ja sula - ei kipu ma selliste ilmadega jalutama, varbad märjad. Ja spordisaal ei tee kehale kahju, ikka kasu: ilusam vaadata ja enesetunne ka mõnus,» selgitab ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles