Näitleja Liis Haab saab peagi emaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Liis Haab
Näitleja Liis Haab Foto: Kanal 2

Teatrikuluaarides on juba tükk aega sahistatud, et sarjas «Pilvede all» noorimat õde Kertut kehastav Liis Haab on jäänud lapseootele. Et Liis teeb praegu kaasa ka draamateatri lavastuses «Kolm õde», peab teater leidma, kes teda asendama hakkab, kui naine lapsepuhkusele läheb.

Eelmisel nädalal «Kolme õde» vaatamas käinud publikule hakkas näitlejanna beebikõhuke lavalt juba väga hästi silma, kirjutab Õhtuleht.

Draamateatri avalike suhete juht Tanel Tomsoni sõnul hakkab «Kolmes ões» Liisiga paralleelselt mängima Jekaterina Novosjolova. «Lavastusprotsessi käigus on olnud näitlejate ridades muudatusi, Jekaterina oli esialgu lavastuse juures tõlgiks, aga see mõte, et talle roll anda, oli lavastajal juba alguses,» ütleb Tomson.

Liis Haab ise jääb napisõnaliseks: «See ei näita veel midagi, kui keegi kedagi asendama hakkab. Ma ei näe põhjust, miks ma peaksin midagi kinnitama või ümber lükkama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles